Postikulut kirje 3,50€ / paketti alk. 4,90€ / ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille.
Silityskalvo: Burgundy, Siser Hi-5

Silityskalvo: Burgundy, Siser Hi-5

3,90 €
sis. 24 % ALV / incl. 24 % VAT
Öko-tex 100 sertifioitu.
Toimitus 1-2 arkipäivää / Delivery 1-2 business days

Viininpunainen mattapintainen silityskalvo leikattavaksi saksin tai elektronisilla leikkureilla (esim. Cricut ja Silhouette). Siser hi-5 kalvo kiinnittyy vain 5 sekunnissa ja se on super helppoa käyttää!
Kalvon voi kiinnittää lämpöprässillä tai silitysraudalla.

Tämä Siserin laadukas tummanharmaa silityskalvo on ohutta ja joustavaa lämmönsiirtokalvoa, joka sopii puuvillalle, polyesterille ja näiden seoksille. Silitä esimerkiksi trikoolle tai joustocollegelle!

Kiinnityslämpötila: 150 astetta (2 pistettä) 5sec. Kalvo on hot/cold peel, eli suojamuovi poistetaan lämpimänä tai jäähtyneenä, ei väliä.

Kalvo kestää oikein kiinnitettynä 60 asteen pesun ja matalan lämmön rumpukuivauksen vaate nurinpäin.

Arkin koko n. 30 x 50 cm tai puolikas 30 x 24,5cm.

Hi-5 silityskalvo on öko-tex 100 sertifioitua, joten se ei sisällä haitallisia aineita. Valmistajan data sheet löytyy tästä linkistä.

Kiinnitysohjeet löytyvät "Ohjeita ja blogi" -välilehden alta, tässä myös suora linkki. Muista katsoa joka kalvon tuotetiedoista oikea lähmpötila ja silitysaika.

Puolikkaat arkit mahtuvat kirjeenä. Isompi arkki lähetetään pakettina, ettei siihen tule taittokohtaa. Jos haluat ostaa kalvoa metritavarana (leveys 50cm), ota yhteyttä sähköpostilla.

Arvosana