Postikulut kirje 2,90€ / paketti alk. 4,90€ / ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille.
Digitiedosto: Tekstit / Tammikuun freebie
Digitiedosto: Tekstit / Tammikuun freebie

Digitiedosto: Tekstit / Tammikuun freebie

0,00 €
sis. 24 % ALV
Digitaalinen tiedosto käytettäväksi esim. leikkureihin (Silhouette, Cricut jne) tai tulostettavaksi. Sisältää 5 eri tekstiä.

Tammikuun freebie-tuote, eli ilmainen tammikuun ajan. Teksteihin liittyvä ompeluprojekti/ohje löytyy blogin puolelta tai tästä linkistä.

Digitaalisten leikkureiden kanssa yhteensopiva kuvatiedosto, joka sisältää png-tiedoston jokaisesta kuvan tekstistä. 


Kuva on mahdollista myös tulostaa ja leikata silityskalvosta / tarravinyylista askarteluveitsellä.


HUOM! Tämä on digitaalinen tiedosto, eli sen mukana ei toimiteta fyysistä tuotetta. Pääkuvan taustaviivat ovat vain verkkokaupassa estämässä kopiointia, niitä ei ole ladatussa tiedostossa.


Tiedostot ovat ladattavissa heti tilauksen jälkeen sähköpostiin lähetettävän latauslinkin kautta. Latauslinkki on voimassa vuoden ja latauskertoja on yhteensä 10 kappaletta. Tiedostot on pakattu .zip.

Digitaalisilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Ostaessaan tuotteen asiakkaan oletetaan tietävän mikä jpg, png ja svg -tiedosto on ja soveltuuko se hänen tarkoitukseensa.


Tekijänoikeus:
Tiedostoa saa käyttää kaupallisesti, kun sillä luodaan uusi fyysinen tuote, joka koostuu muustakin kuin pelkästä tiedoston kuvasta. Esimerkiksi kokomerkkiä/silityskuvaa saa käyttää myyntiin tehdyssä paidassa, mutta kokomerkkiä/silityskuvaa ei saa myydä yksinään tai paketissa omana fyysisena tuotteenaan. Digitaalisen tiedoston myyminen tai jakaminen yksinään, yhdessä toisen tiedoston kanssa tai sen osana on kielletty.


Arvosana