Postikulut kirje 3,50€ / paketti alk. 4,90€ / ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille. Postitukset ma ja to.
Silityskuva: Glitter yksisarvinen, kaksi kokoa
Silityskuva: Glitter yksisarvinen, kaksi kokoa
Loppunut

Silityskuva: Glitter yksisarvinen, kaksi kokoa

2,95 €
sis. 24 % ALV
Sileä glitter, joka ei varise! Valitse pieni tai iso kuva.
Loppunut

Kaunis yksisarvis silityskuva, 2 eri kokoa. Sileäpintainen glitter, joka ei varise eikä nyppyytä vaatteita pyykkikoneessa.

Pienempi koko on n. 8,5cm x 8,5cm  ja isompi n. 14 cm x 14cm. Paitakuva suuntaa antava, ei mittakaavassa. Kangas on meleerattu kaura joustocollege.

Silityskuva leikataan kuviollisesta glitterkalvosta, joten jokainen yksisarvinen on uniikki ja sisältää vaihtelevia värejä riippuen leikkauskohdasta.

Tämä silityskuva toimitetaan valmiiksi perattuna suojamuovin kanssa. Se on siten heti valmiina käyttöön (muista repäistä suojamuovi irti ennen silitystä). Mukaan saa myös harjoituspaloja, joilla voi testata kiinnittämistä ennen varsinaisen kuvan kiinnitystä.

Silityskalvo on laadukasta Siserin Easypatterns plus silityskalvoa, joka kiinnittyy 15 sekunnissa. Se on erittäin ohutta ja miellyttävän tuntuista.

Kalvo on kestää hyvin kulutusta. Oikein kiinnitettynä silityskuvat sietävät 60-asteen pesua ja matalan lämmön rumpukuivausta. Ne sopivat puuvillalle ja puuvilla-elastaanille. Ei suositella kiinnittämään harjatulle pinnalle esim. puuvillafleecelle.

Silityskuvat kiinnitetään kovalla alustalla silitysraudalla silittämällä. Suosittelemme kiinnittämään ne jo ennen vaatteen saumojen ompelua.

Säilytä käyttämättömiä silityskuvia kuivassa auringonvalolta suojattuna.


Postikulut pelkille silityskuville ja pesulapuille 2,90€ kirjeenä. 


Arvosana