Postikulut kirje 3,50€ / paketti alk. 4,90€ / ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille. Postitukset ma ja to.
Kartta Silityskuva: Tampere
Kartta Silityskuva: Tampere

Kartta Silityskuva: Tampere

9,95 €
sis. 24 % ALV
Silitä kangaskassiin tai sisustustyynyyn!
Toimitus 1-3 arkipäivää

Kaupunkikartta silityskuva, korkeus noin 29cm ja leveys 23cm.

Toimitetaan valinnasta riippuen perkaamattomana tai valmiiksi perattuna suojamuovin kanssa, jolloin kuva on valmiina suoraan käyttöön.

Perkaamaton kuva tarkoittaa sitä, että kartta on leikattu leikurilla silityskalvolle, mutta ylimääräistä kalvoa ei ole nypitty siitä pois. Ylimääräiset kalvo-osat on helppo nyppiä pois esim. nuppineulalla ja se kannattaa tehdä vasta juuri ennen kuvan kiinnitystä kankaalle.

Valmiiksi perattuna tarkoittaa sitä, että kuvasta on poistettu kaikki ylimääräiset kalvo-osat ja takana on läpinäkyvä suojamuovi. Muovi nyppäistään irti ennen kuvan kiinnitystä.


Mukaan saa harjoituspaloja, joilla voi testata kiinnittämistä ennen varsinaisen kuvan kiinnitystä.

Silityskalvo on laadukasta mattapintaista Siserin Easyweed silityskalvoa, joka kiinnittyy 15 sekunnissa. Se on ohutta, kestävää ja miellyttävän tuntuista.

Kalvo on Öko-tex 100 sertifioitua ja kestää hyvin kulutusta. Oikein kiinnitettynä silityskuvat sietävät 60-asteen pesua ja matalan lämmön rumpukuivausta. Ne sopivat puuvillalle ja puuvilla-elastaanille. Ei suositella kiinnittämään harjatulle pinnalle esim. puuvillafleecelle.

Silityskuvat kiinnitetään kovalla alustalla silitysraudalla painamalla. 

Tarkemmat ohjeet toimitetaan kuvien mukana.

Säilytä käyttämättömiä silityskuvia kuivassa auringonvalolta suojattuna.


Kartat toimitetaan pakettina pahvisessa postitusboksissa. Kirjeenä lähetettäessä niitä on sullottu postiluukusta väliovellisiin asuntoihin siten että niihin on tullut taittojälkiä. Tämän vuoksi emme lähetä karttaa kirjeenä.


Arvosana