Postikulut kirje 3,50€ / paketti alk. 4,90€ / ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille. Postitukset ma ja to.
Silityskalvo: Tan, Siser P.s EasyWeed

Silityskalvo: Tan, Siser P.s EasyWeed

3,90 €
sis. 24 % ALV
Vaaleanruskean värinen helposti nypittävä silityskalvo. Öko-tex 100 sertifioitu
Toimitus 1-2 arkipäivää

Laadukas Siser P.S EasyWeed silityskalvo on ohutta ja joustavaa lämmönsiirtokalvoa, joka sopii puuvillalle, polyesterille ja näiden seoksille. Silitä esimerkiksi trikoolle tai joustocollegelle!

Kalvo on kiinnitettynä erittäin kestävää. Se kestää oikein kiinnitettynä jopa 80 asteen pesun ja rumpukuivauksen vaate nurinpäin.

EasyWeed viittaa nimensä mukaisesti helppoon nypittävyyteen. Siinä on Hi-5 kalvoa voimakkaampi tarrapinta, joten pienetkään yksityiskohdat eivät lähde omille teilleen. 

Voidaan kerrostaa monivärisiksi silityskuviksi. EasyWeed esitarttuu kankaaseen jopa sekunnissa, joten ei enää silityskalvoon kiinni jääneitä suojakalvoja!

Erona Hi-5 on tuntuma. EasyWeed tuntuu käteen aavistuksen vinyylimäisemmältä, jämäkämmältä eikä se ole matta.

Kiinnityslämpötila: 150 astetta (2 pistettä) 10-15sec. Kalvo on hot/cold peel, eli suojamuovi poistetaan lämpimänä tai jäähtyneenä, ei väliä.

Arkin koko n. 30 x 50 cm tai puolikas 30 x 24,5cm.

EasyWeed silityskalvo on öko-tex 100 sertifioitua, joten se ei sisällä haitallisia aineita. Valmistajan data sheet löytyy tästä linkistä.

Kiinnitysohjeet löytyvät "Ohjeita ja blogi" -välilehden alta, tässä myös suora linkki. Muista katsoa joka kalvon tuotetiedoista oikea lähmpötila ja silitysaika.

Puolikkaat arkit mahtuvat kirjeenä. Isompaan arkkiin valitse pakettilähetys, ettei siihen tule taittokohtaa. Jos haluat ostaa kalvoa metritavarana (leveys 50cm), ota yhteyttä sähköpostilla.

Arvosana