Postikulut kirje 2,90€ / paketti alk. 4,90€ / ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille.
Silityskuva omalla tekstillä MINI - Eri värejä
Silityskuva omalla tekstillä MINI - Eri värejä
-15%

Silityskuva omalla tekstillä MINI - Eri värejä

15 % alennus
4,16 € 4,90 €
sis. 24 % ALV
Tilaa silityskuva omalla tekstillä! Öko-tex 100 -sertifioitu.
Toimitus 1-5 arkipäivää

Silityskuva omalla pienellä tekstillä erityisesti avaimenperiin, meikkipusseihin ja penaaleihin! Hinta sisältää 5 sanaa, joita voivat olla esimerkiksi nimet tai kokonainen lause. Sanat tulevat pötkönä, jonka voit itse tarvittaessa leikata erilleen.

pienten kirjainten korkeus noin 1cm, kokonaisen sanan korkeus isolla kirjaimella noin 1,2- 1,5cm. Kuvan avaimenperien korkeus on noin 2,5-2,8cm.

Kirjoita oma teksti kenttään siinä muodossa kuin haluat sen olevan (isot kirjaimet isolla ja pienet pienellä yms). 


Silityskuvat valmistetaan Vaasassa Siserin laadukkaasta, ohuesta ja joustavasta silityskalvosta, joka tarttuu kankaaseen vain 5 sekunnissa! 

Silityskuvat kiinnitetään kovalla alustalla silitysraudalla silittämällä. Suosittelemme kiinnittämään ne jo ennen vaatteen saumojen ompelua, mutta ne on helppo kiinnittää myös jälkikäteen. 

Kalvo on Öko-tex 100 sertifioitua ja kestää hyvin kulutusta. Oikein kiinnitettynä merkit sietävät 60-asteen pesua ja matalan lämmön rumpukuivausta. Ne sopivat puuvillalle ja puuvilla-elastaanille.

Materiaali:
Siser Hi-5 silityskalvo, valmistajan data sheet löytyy tästä linkistä.

Säilytä käyttämättömiä silitysmerkkejä kuivassa auringonvalolta suojattuna.


Postikulut pelkille silitysmerkeille 2,90€ kirjeenä.

Silityskuvat omalla tekstillä valmistetaan tilauksesta ja niiden valmistusaika tilauksen jälkeen on ruuhkasta riippuen 1-5 arkipäivää.

Jos haluat tarkemmin keskustella silityskuvista ja niiden suunnitelmista, laita sähköpostia osoitteeseen kotoasilityskuva(at)gmail.com.


Arvosana