Postikulut kirje 3,50€ / paketti alk. 4,90€ / ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille. Postitukset ma ja to.
Digitiedosto: Isosisko, eri värejä
Digitiedosto: Isosisko, eri värejä

Digitiedosto: Isosisko, eri värejä

3,49 €
sis. 24 % ALV
Digitaalinen tiedosto käytettäväksi esim. leikkureihin (Silhouette, Cricut jne) tai tulostettavaksi. Sisältää kuvan jpg, png ja svg-muodossa.

Digitaalisten leikkureiden kanssa yhteensopiva tiedosto, joka sisältää jpg, png ja svg-version. 

Extrana myös muutama värillinen versio, jonka voi tulostaa tavallisella mustesuihkutulostimella  esim. Siserin tulostettavalle silityskalvolle (linkki kalvoon, kliks) tai askarteluun.

Cricutiin suosittelemme lataamaan tiedoston png-muodossa. Silhouette studio tukee svg-muotoa vasta designer ja sitä ylemmillä ohjelmistolisensseillä, joten perustason Silhouette Studiossa käytä png-tiedostoa.

Ohjeet tiedostojen lataamiseen Cricutin design spaceen ja Silhouette Studioon löytyy blogista.

HUOM! Tämä on digitaalinen tiedosto, eli sen mukana ei toimiteta fyysistä tuotetta.


Tiedostot ovat ladattavissa heti tilauksen jälkeen sähköpostiin lähetettävän latauslinkin kautta. Latauslinkki on voimassa vuoden ja latauskertoja on yhteensä 10 kappaletta.

Digitaalisilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Ostaessaan tuotteen asiakkaan oletetaan tietävän mikä jpg, png ja svg -tiedosto on ja soveltuuko se hänen tarkoitukseensa.


Tekijänoikeus:
Tiedostoa saa käyttää kaupallisesti, kun sillä luodaan uusi fyysinen tuote, joka koostuu muustakin kuin pelkästä tiedoston kuvasta. Esimerkiksi kokomerkkiä/silityskuvaa saa käyttää myyntiin tehdyssä paidassa, mutta kokomerkkiä/silityskuvaa ei saa myydä yksinään omana fyysisena tuotteenaan. Digitaalisen tiedoston myyminen tai jakaminen yksinään, yhdessä toisen tiedoston kanssa tai sen osana on kielletty.


Arvosana