Postikulut kirje 3,50€ / paketti alk. 4,90€ / ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille. Postitukset ma ja to.
Silityskuva nimikyltti Matikka - Omalla tekstillä
Silityskuva nimikyltti Matikka - Omalla tekstillä
Silityskuva nimikyltti Matikka - Omalla tekstillä
Silityskuva nimikyltti Matikka - Omalla tekstillä

Silityskuva nimikyltti Matikka - Omalla tekstillä

4,90 €
sis. 24 % ALV
Käytännölliset silityskuvat opeille omalla nimellä!

Käytännöllinen silityskuva omalla nimellä sopii erityisesti kouluissa ja ihmisten parissa työskenteleville. Tällä silityskuvalla nimesi jää helposti mieleen! Isoilla kirjaimilla kirjoitettu teksti on helppo lukea. Isompi silityskuva sopii paidan etupuolen lisäksi myös selkään.


Kirjoita tekstikenttään haluamasi nimi/teksti. Silityskuvan teksti tulee capsilla, eli kaikki kirjaimet ovat isoja kirjaimia. Kuvan nimet ovat esimerkkejä, hinta sisältää yhden silityskuvan.


Pienemmän kuvan leveys on noin 13cm + mahdolliset kuvan leveyden yli tulevat kirjaimet. Isomman kuvan leveys on noin 22cm + mahdolliset kuvan leveyden yli tulevat kirjaimet. Kuvan collegepaita vain havainnollistamassa silityskuvaa (mittasuhteet ei tarkat).

Tämä silityskuva toimitetaan valmiiksi perattuna suojamuovin kanssa. Se on siten heti valmiina käyttöön (muista repäistä suojamuovi irti ennen silitystä). Mukaan saa myös harjoituspaloja, joilla voi testata kiinnittämistä ennen varsinaisen kuvan kiinnitystä.

Silityskalvo on laadukasta Siserin Hi-5 silityskalvoa, joka kiinnittyy 5 sekunnissa. Se on erittäin ohutta ja miellyttävän tuntuista.

Kalvo on Öko-tex 100 sertifioitua ja kestää hyvin kulutusta. Oikein kiinnitettynä silityskuvat sietävät 60-asteen pesua ja matalan lämmön rumpukuivausta. Ne sopivat puuvillalle ja puuvilla-elastaanille. Ei suositella kiinnittämään harjatulle pinnalle esim. puuvillafleecelle.

Silityskuvat kiinnitetään kovalla alustalla silitysraudalla silittämällä. Suosittelemme kiinnittämään ne jo ennen vaatteen saumojen ompelua.

Säilytä käyttämättömiä silityskuvia kuivassa auringonvalolta suojattuna.


Kustomoitavat silityskuvat omalla nimellä valmistetaan tilauksesta ja valmistusaika on normaalisti noin 1-5 arkipäivää.


Postikulut pelkille silityskuville ja pesulapuille 2,90€ kirjeenä. 


Arvosana