Postikulut kirje 3,50€ / paketti alk. 4,90€ / ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille. Postitukset ma ja to.
Silityskuva Tasku - Omalla tekstillä
Silityskuva Tasku - Omalla tekstillä
Silityskuva Tasku - Omalla tekstillä
Silityskuva Tasku - Omalla tekstillä

Silityskuva Tasku - Omalla tekstillä

4,90 €
sis. 24 % ALV
Käytännölliset ja hauskat tasku-silityskuvat omalla nimellä!
Toimitus 1-5 arkipäivää

Käytännöllinen tasku-silityskuva omalla nimellä sopii erityisesti kouluissa ja ihmisten parissa työskenteleville. Tällä silityskuvalla nimesi jää helposti mieleen! 

Koko on noin 12cm x 8-10cm + mahdolliset kuvan leveyden yli tulevat kirjaimet. Kuvan collegepaita vain havainnollistamassa silityskuvaa (mittasuhteet ei tarkat).

Kirjoita tekstikenttään haluamasi nimi/teksti. Silityskuvan teksti tulee capsilla, eli kaikki kirjaimet ovat isoja kirjaimia. Kuvan nimet ovat esimerkkejä, hinta sisältää yhden silityskuvan.

Tämä silityskuva toimitetaan valmiiksi perattuna suojamuovin kanssa. Se on siten heti valmiina käyttöön (muista repäistä suojamuovi irti ennen silitystä). Mukaan saa myös harjoituspaloja, joilla voi testata kiinnittämistä ennen varsinaisen kuvan kiinnitystä.

Silityskalvo on laadukasta Siserin Hi-5 silityskalvoa, joka kiinnittyy 5 sekunnissa. Se on erittäin ohutta ja miellyttävän tuntuista.

Kalvo on Öko-tex 100 sertifioitua ja kestää hyvin kulutusta. Oikein kiinnitettynä silityskuvat sietävät 60-asteen pesua ja matalan lämmön rumpukuivausta. Ne sopivat puuvillalle ja puuvilla-elastaanille. Ei suositella kiinnittämään harjatulle pinnalle esim. puuvillafleecelle.

Silityskuvat kiinnitetään kovalla alustalla silitysraudalla silittämällä. Suosittelemme kiinnittämään ne jo ennen vaatteen saumojen ompelua.

Säilytä käyttämättömiä silityskuvia kuivassa auringonvalolta suojattuna.


Kustomoitavat silityskuvat omalla nimellä valmistetaan tilauksesta ja valmistusaika on normaalisti noin 1-5 arkipäivää.


Postikulut pelkille silityskuville ja pesulapuille 2,90€ kirjeenä. 


Arvosana