Postikulut kirje 3,50€ / paketti alk. 4,90€ / ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille. Postitukset ma ja to.
Heijastava Silityskuvasetti: Palkit

Heijastava Silityskuvasetti: Palkit

6,90 €
sis. 24 % ALV
Öko-tex 100 sertifioitu, EN ISO 20471 -standardin mukainen
Toimitus 1-3 arkipäivää

Vaasassa valmistettu heijastava silityskuvasetti.

Arkin koko on n. 13cm x 17cm. Ison palkin mitat ovat n. 12,7cm x 4,5cm ja pienemmän 7cm x 3cm. Arkissa yhteensä 2kpl isompia palkkeja ja 4kpl pienempiä palkkeja.

Silityskalvo on laadukasta Siserin Thermoreflex silityskalvoa, joka kiinnittyy 5 sekunnissa. Thermoreflexin heijastavuus perustuu lasikuulateknologiaan, eli siinä pienenpienet lasikuulat heijastavat valon takaisin valonlähteeseen. Kalvon voi kiinnittää lämpöprässillä tai silitysraudalla.

Thermoreflex sopii sopii puuvillalle, polyesterille ja näiden seoksille. Paksuus, n. 165 micronia.

Kiinnityslämpötila: 150 astetta (2 pistettä) 5sec. Kalvo on warm peel, eli suojamuovi poistetaan lämpimänä. Silitä tämän jälkee vielä pelkän leivinpaperin läpi 10sec.

Valmistajan info-lappusen ja silitysohjeen löydät tästä linkistä.

Kalvo on Öko-tex 100 sertifioitua ja kestää hyvin kulutusta. Oikein kiinnitettynä silityskuvat sietävät 60-asteen pesua ja matalan lämmön rumpukuivausta. Ne sopivat puuvillalle ja puuvilla-elastaanille. Ei suositella kiinnittämään harjatulle pinnalle esim. puuvillafleecelle.

Tämä silityskuva toimitetaan valmiiksi perattuna suojamuovin kanssa. Se on siten heti valmiina käyttöön (muista repäistä suojamuovi irti ennen silitystä). Mukaan saa myös harjoituspaloja, joilla voi testata kiinnittämistä ennen varsinaisen kuvan kiinnitystä.

Silityskuvat kiinnitetään kovalla alustalla silitysraudalla silittämällä. 

Säilytä käyttämättömiä silityskuvia kuivassa auringonvalolta suojattuna.


Postikulut pelkille silityskuville ja pesulapuille 2,90€ kirjeenä. 


Arvosana