Postikulut kirje 3,50€ / paketti alk. 4,90€ / ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille. Postitukset ma ja to.
Silityskalvo: Siser Sparkle, Snowstorm White
Silityskalvo: Siser Sparkle, Snowstorm White
Silityskalvo: Siser Sparkle, Snowstorm White

Silityskalvo: Siser Sparkle, Snowstorm White

3,90 €
sis. 24 % ALV
Öko-tex 100 sertifioitu.
Toimitus 1-2 arkipäivää

Valkoinen silityskalvo hopeisilla hileillä leikattavaksi saksin tai elektronisilla leikkureilla (esim. Cricut ja Silhouette).
Kalvon voi kiinnittää lämpöprässillä tai silitysraudalla.

Tämä Siserin laadukas valkoinen glitter-kalvo on joustavaa ja glitterkalvoksi ohutta. Pinta on silitettynä tasainen, eikä tavanomaisten glitterkalvojen tapaan rouhea.  Siser Sparkle silityskalvo sopii puuvillalle, polyesterille ja näiden seoksille. Silitä esimerkiksi trikoolle tai joustocollegelle! Katso youtube-video kalvon kiinnityksestä :)

Kiinnityslämpötila: 150 astetta (2 pistettä) 15sec + 10sec suojakalvon poiston jälkeen leivinpaperin läpi. Kalvo on hot peel, eli suojamuovi poistetaan lämpimänä.

Kalvo kestää oikein kiinnitettynä 60 asteen pesun ja matalan lämmön rumpukuivauksen vaate nurinpäin.

Arkin koko n. 30 x 50 cm tai puolikas 30 x 24,5cm.

Siser Sparkle silityskalvo on öko-tex 100 sertifioitua, joten se ei sisällä haitallisia aineita. Valmistajan data sheet löytyy tästä linkistä.

Kiinnitysohjeet löytyvät "Ohjeita ja blogi" -välilehden alta, tässä myös suora linkki. Muista katsoa joka kalvon tuotetiedoista oikea lähmpötila ja silitysaika.

Puolikkaat arkit mahtuvat kirjeenä. Isompi arkki lähetetään pakettina, ettei siihen tule taittokohtaa. Jos haluat ostaa kalvoa metritavarana (leveys 50cm), ota yhteyttä sähköpostilla.

Arvosana