Minttu & Miska paperikaava koot 56-98
Minttu & Miska paperikaava koot 56-98
Loppunut

Minttu & Miska paperikaava koot 56-98

14,90 €
sis. 24 % ALV
Mimmila Made:n monipuolinen kaavapaketti kesään! Erinomainen double gauze harsokankaiden kanssa.
Loppunut

Pienten lasten Minttu & Miska on monipuolinen ompelukaava, joka sisältää kaavat mekkoon, paitaan, toppiin, romperiin, bloomerseihin sekä housuihin. Mukaan tulee kattavat ompeluohjeet. 

Kaavat soveltuvat erityisen hyvin esimerkiksi double gauze eli harsokankaalle ja muille joustamattomille kankaille. Joustavat kankaat kuten trikoo, toimivat myös Minttu & Miska -kaavalle. 

Romper on mahdollista tehdä joko lahkeettomana tai pitkillä lahkeilla. Molempiin versioihin voi tehdä joko haarasta tai miehustan edestä keskeltä avattavan neppari-/nappilistan.

Bloomers-housut voi tehdä tavallisena tai paper bag -versiona. 

Pitkän romperin kaavalla onnistuu kokohaalari ja hihavaihtoehtoja voi tehdä erilaisia.

Hihavaihtoehtoja on useampia - frillahihat sekä lyhyet ja pitkät hihat. Ohjeiden avulla onnistuvat myös ¾-hihat. 

Miehustan pituudesta voi valita paidan/topin tai mekon pituuden. Mekko on mahdollista ommella myös helmafrillalla. Mekko on polvipuinen, myös helmafrillaisena.

Pääntiefrillan voi tehdä mekon lisäksi myös hihattomaan romperiin. 

Pääntiellä, hihansuissa ja paidan vyötäröllä on kuminauhakuja. Paidan/topin voi kuitenkin jättää ilmavaksi ilman vyötärökuminauhaakin. Jättämällä lyhyistä hihoista hihansuukuminauhan pois, saa paidan hihoistakin mukavan väljät.

Kovemmille helteille voit kokeilla jättää hihat sekä kuminauhat pois ja ommella pääntielle nauhakujan spagettiolkaimille. (Kaavapaketti ei sisällä olkaimien ohjetta).

Kaavapaketissa on koot 56–98, sekä ohjeet miten valita koko oikein.

Arvosana