Postikulut kirje 3,50€ / paketti alk. 4,90€ / ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille.

Toimitusehdot/Shipping policy

Toimitusehdot Kotoa Kangaskauppa

Yleistä

Verkkokaupan käyttäjän on ennen tilausta tutustuttava näihin ehtoihin kokonaisuudessaan ja tilauksen tehdessään hän hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä.

Sopimuskumppani verkkokaupassa kotoakangaskauppa.fi on:
Keto & Keto Oy
Y-tunnus: 3266055-6
Osoite: Raastuvankatu 53 as. 13A, 65100 Vaasa
Kotipaikka: Vaasa

Keto & Keto Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja ja verkkokaupan hintoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Pankki- ja korttimaksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla vastaanottajana näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle.

Verifone Finland Oy
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa
Asiakaspalvelu kuluttajille, puh. 020 753 5192, kuluttaja@verifone.fi
www.verifone.fi. Voit maksaa ostokset kaikilla suomalaisilla verkkopankeilla, Visalla, Mastercardilla sekä siirto-sovelluksella.

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Postin paketti- tai kirjetoimitus, Matkahuollon lähellä-paketti tai nouto Vaasan keskustasta.Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin. 

- Yli 100€ tilaukset ilman postikuluja
- Kirje 2,90€ ilman seurantakoodia, videoimme kaikki kirjelähetykset.
- Postipaketti seurantakoodilla 5,90€
- Matkahuolto lähellä-paketti 5,90€
- Lisätilaus 0,00€ (huomioi että koko tilaus mahtuu tulemaan valitsemallasi toimitustavalla).
- Nouto 0,00€ (noutoboksi Raastuvankatu 53 sisäpihalla)


Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Toimitusaika

Pyrimme postittamaan arkena 1-3 päivässä tilauksesta, joskus jo samana päivänä. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Sähköpostilla: info(at)kotoakangaskauppa.fi tai verkkokaupan palaute-lomakkeen kautta.


Vaihto ja Palautukset

Verkkokaupan tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Huomioithan, että määrämittaan leikatuille kankaille ei ole 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeutta. Olethan yhteydessä sähköpostilla mikäli haluat vaihtaa tai palauttaa. Palautuskulut maksaa asiakas. Muista säilyttää seurantakoodi siihen asti, että palautus on rekisteröity meidän toimesta.