Toimitusehdot

Toimitusehdot Kotoa Kangaskauppa

Yleistä

Verkkokaupan käyttäjän on ennen tilausta tutustuttava näihin ehtoihin kokonaisuudessaan ja tilauksen tehdessään hän hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä.

Sopimuskumppani verkkokaupassa kotoakangaskauppa.fi on:
Keto & Keto Oy
Y-tunnus: 3266055-6
Osoite: Raastuvankatu 53 as. 13A, 65100 Vaasa
Kotipaikka: Vaasa

Keto & Keto Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja ja verkkokaupan hintoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Pankki- ja korttimaksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla vastaanottajana näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle.

Verifone Finland Oy
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa
Asiakaspalvelu kuluttajille, puh. 020 753 5192, kuluttaja@verifone.fi
www.verifone.fi. Voit maksaa ostokset kaikilla suomalaisilla verkkopankeilla, Visalla, Mastercardilla sekä siirto-sovelluksella.

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Postin paketti- tai kirjetoimitus, Matkahuollon lähellä-paketti tai nouto Vaasan keskustasta.Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin. 

- Yli 100€ tilaukset ilman postikuluja
- Kirje 2,90€ ilman seurantakoodia, videoimme kaikki kirjelähetykset.
- Postipaketti seurantakoodilla 5,90€
- Matkahuolto lähellä-paketti 5,90€
- Lisätilaus 0,00€ (huomioi että koko tilaus mahtuu tulemaan valitsemallasi toimitustavalla).
- Nouto 0,00€ (noutoboksi Raastuvankatu 53 sisäpihalla)


Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Toimitusaika

Pyrimme postittamaan arkena ennen klo 15 tulleet tilaukset saman päivän aikana. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Sähköpostilla: info(at)kotoakangaskauppa.fi tai verkkokaupan palaute-lomakkeen kautta.


Vaihto ja Palautukset

Verkkokaupan tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Huomioithan, että määrämittaan leikatuille kankaille ei ole 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeutta. Olethan yhteydessä sähköpostilla mikäli haluat vaihtaa tai palauttaa. Palautuskulut maksaa asiakas. Muista säilyttää seurantakoodi siihen asti, että palautus on rekisteröity meidän toimesta.