Postikulut kirje 3,50€ / paketti alk. 4,90€ / ilmainen toimitus yli 100€ tilauksille.

Ohje: PNG -tiedoston lataaminen cricut design spaceen.

Tässä blogitekstissä opetellaan Cricut Desing Space -ohjelmiston käyttöä. Ohje on luotu auttamaan meidän digituotteiden lataamisessa ohjelmistoon, mutta sama ohje pätee muihinkin PNG kuviin.

Ensiksi käynnistetään Cricut Design space ja aloitetaan uusi projekti nuolen osoittamasta painikkeesta:Suunnittelupöydällä vasemmassa laidassa on lataa -painike. Painetaan sitä:


Seuraavassa näkymässä painetaan lataa kuva -painiketta:

Voit joko "raahata" tiedoston tähän, tai sitten valita "selaa", jolloin ohjelma avaa macin tapauksessa finderin ja windowsin tapauksessa file explorerin, josta etsitään ja valitaan haluttu tiedosto tuplaklikkaamalla. Huom. meidän digituotteissa mustavalkoinen kuva on leikkuria varten tehty:


Seuraavassa ruudussa valitaan kuvatyyppi, jossa käytetään yksinkertainen ja sen jälkeen valitaan oikealta alareunasta jatka:

Seuraavassa ruudussa katsotaan, että tausta on läpinäkyvä. Sen huomaa kuvasta, kun siinä näkyy ruutuja. Jos siinä ei näy ruutuja, Cricut Design Spacella pystyy tässä näkymässä klikata kuvan taustaa, mikä tekee siitä läpinäkyvän. Tämä on tärkeää, koska muuten ohjelma ei osaa kuvaa leikata. Kannattaa huomioida myös tekstin tapauksessa esim O:n sisäpuoli:Sitten valitaan vielä "leikkaa kuva" silityskuvaa tehdessä vinyylistä:


Kuva on nyt ladattu ja se näkyy viimeaikaisissa latauksissa, josta sen voi lisätä suunnittelupöydälle valitsemalla kuvan sekä valitsemalla oikeasta alareunasta "lisää suunnittelupöydälle" -painikkeen:


Suunnittelupöydällä voit säätää kuvan haluamaasi kokoon leikkuri varten ja aloittaa leikkaamisen:

Kommentit/Comments